Melk

Melk

De boeren melkproducten van Melkveehouderij Rosendaal zijn dagvers. De melk die onze koeien geven wordt deels meteen verwerkt tot een van onze lekkere boeren zuivelproducten. Doordat de melk direct naar de zuivelruimte gaat is dit een duurzaam proces. De melk wordt bijvoorbeeld niet eerst terug gekoeld in de melktank. De melk wordt meteen in de pasteuriseur opgewarmd naar de temperatuur die nodig is om te pasteuriseren. De melk worden zonder toevoegingen bewerkt en behoudt daardoor de lekkere pure smaak van de boerderij.

Statiegeld 
De zuivel wordt geleverd in glazen flessen met statiegeld. Het statiegeld wordt automatisch berekend als u het product bestelt.
U kunt de lege flessen schoon bij ons inleveren. Geef bij het afrekenen aan hoeveel flessen u gaat inleveren. Eventueel verrekenen wij het direct
op uw nieuwe bestelling.
   

Bestelling
Wilt u iets bestellen? Lees hieronder onze voorwaarden:

– Plaats uw bestelling in verband met de productie graag vóór woensdagmiddag 17.00 uur. 
Bij ons kunt u pinnen en contactloos betalen. 

– Bestellingen kunnen op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 16.00 uur afgehaald worden op onze boerderij.

Boeren rauwe melk
Boeren rauwe melk is 100% natuurlijk en komt rechtstreeks van onze eigen koeien. De melk wordt niet gepasteuriseerd of bewerkt waardoor alle goede en bijzondere eigenschappen van de melk behouden blijven.
Alleen op bestelling

Boeren melk gepasteuriseerd
Boeren melk gepasteuriseerd is 100% natuurlijk en komt rechtstreeks van onze eigen koeien. De enige bewerking die de melk heeft ondergaan is pasteurisatie. Daardoor blijven de oorspronkelijke smaak en belangrijke natuurlijke eigenschappen zoveel mogelijk behouden.

Boeren afgeroomde melk
Boeren afgeroomde melk is 100% natuurlijk en komt rechtstreeks van onze eigen koeien. De enige bewerking die de melk heeft ondergaan is afroming. Op die manier wordt de melk afgeroomd. Room is een andere naam voor melkvet. De melk is vergelijkbaar met magere melk met heel weinig melkvet.

Boeren chocolademelk
De Boeren chocolademelk is lekker vol, rijk en romig van smaak.

 

Boeren karnemelk
De echte Boeren karnemelk is lekker vol, rijk en romig van smaak De melk komt direct van onze koeien in de karn en wordt op ambachtelijke manier gekarnd. Daardoor blijven de bouwstoffen beter behouden. De boeren karnemelk met framboossmaak is ook bij ons verkrijgbaar.

 

Boeren drinkmelk
De echte Boeren drinkmelk is lekker vol, rijk en romig van smaak. Er zijn twee verschillende soorten smaken: boeren drinkmelk banaan en boeren drinkmelk framboos.