Melk

De boeren melkproducten van Melkveehouderij Rosendaal zijn dagvers. De melk die onze eigen koeien geven wordt deels meteen verwerkt tot een van onze lekkere boeren zuivelproducten. Doordat de melk direct naar de zuivelruimte gaat is dit een duurzaam proces. De melk wordt bijvoorbeeld niet eerst terug gekoeld in de melktank. De melk wordt meteen in de pasteuriseur opgewarmd naar de temperatuur die nodig is om te pasteuriseren. De melk worden zonder toevoegingen bewerkt en behoudt daardoor de lekkere pure smaak van de boerderij.

Hieronder ziet u onze melkproducten die u bij ons kunt bestellen:

Boeren rauwe melk groot 2

Boeren rauwe melk

100% verse melk van onze eigen koeien

Boeren rauwe melk komt op natuurlijke wijze van onze eigen koeien en wordt meteen gekoeld. De melk wordt niet gepasteuriseerd of bewerkt, waardoor alle goede en bijzondere eigenschappen van de melk behouden blijven. (Alleen leverbaar op bestelling in 1 liter flessen) 

Ingrediënten: Volle koeMELK

Melk

Boeren volle melk

Heerlijke 100% verse melk (gepasteuriseerd)

Heerlijke traditionele volle boeren melk, vol en romig van smaak. De boerenmelk ondergaat zo weinig mogelijk behandelingen, zodat deze fris en vol blijft. Koelen, pasteuriseren, afvullen en weer koelen is de werkwijze. Boeren volle melk zoals je het nog niet eerder proefde. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten: Volle gepasteuriseerde koeMELK, zuursel

Boeren chocolademelk groot 2

Boeren chocolademelk

Heerlijke chocolademelk met volle smaak

Heerlijke verse chocolademelk, gemaakt met melk van onze eigen koeien. Tijdens  het bewerkingsproces wordt echte chocolade toegevoegd. De melk is gepasteuriseerd, waardoor het langer houdbaar is. Voorzichtig opwarmen, dan blijft de smaak lekker vol. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten: Volle koeMELK gepasteuriseerd, echte cacao

Boeren karnemelk groot 2

Boeren karnemelk

Heerlijke ambachtelijk gekarnd karnemelk

De echte Boeren karnemelk is lekker vol, rijk en romig van smaak. De melk komt direct van onze koeien in de karn en wordt op ambachtelijke manier bewerkt. Zo blijven de bouwstoffen het best behouden. Heerlijke traditionele boeren karnemelk, laag in vet en vol van smaak. 0% vet, dus goed voor een dieet. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten: Volle gepasteuriseerde koeMELK, zuursel

Boeren karnemelk boomgaard groot 2

Boeren karnemelk boomgaard

Heerlijke verse karnemelk met een vleugje boomgaardfruit

Onze verse karnemelk op traditionele wijze gemaakt en op smaak gemaakt met een vleugje boomgaardfruit. De bouwstoffen blijven in takt, de smaak is fris en fruitig met weinig en 0% vet. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten: Volle gepasteuriseerde koeMELK, zuursel, geconcentreerde vruchtbereiding

Boeren karnemelk framboos groot 2

Boeren karnemelk framboos

Heerlijke verse karnemelk met een vleugje framboos

Onze verse karnemelk op traditionele wijze gemaakt en op smaak gemaakt met een geconcentreerde frambozengelei. De bouwstoffen blijven in takt, de smaak is fris en fruitig met weinig en 0% vet. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten: Volle gepasteuriseerde koeMELK, zuursel, geconcentreerde vruchtbereiding

Boeren drinkmelk banaan groot 2

Boeren fruitmelk banaan

Heerlijke frisse dorstlesser met een vleugje banaan

Gemaakt van de volle melk. Een (h)eerlijkefrisse drinkmelk met banaansmaak, ambachtelijk bereid. Verfrissend en lekker voor de dorst. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten: Volle koeMELK, geconcentreerde fruitbereiding

Boeren drinkmelk framboos groot 2

Boeren fruitmelk framboos

Heerlijke frisse dorstlesser met een vleugje framboos

Gemaakt van de volle melk. Een (h)eerlijkefrisse drinkmelk met framboossmaak, ambachtelijk bereid. Verfrissend en lekker voor de dorst. Verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter fles.

Ingrediënten:
Volle koeMELK, geconcentreerde fruitbereiding

Openingstijden

Woensdag       16:00 – 19:00 uur
Zaterdag         10:00 – 16:00 uur

Contact

Melkveehouderij Rosendaal

Social media

Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten.

Call Now ButtonBel