Yoghurt

Wij bereiden onze boerenyoghurt op een ambachtelijke wijze. Onze yoghurt wordt altijd met veel passie en liefde bereid van de verse melk van onze dames. Hierdoor is onze boerenyoghurt lekker romig en heeft een pure smaak!

Statiegeld

De zuivel wordt geleverd in glazen flessen met statiegeld. Het statiegeld wordt automatisch berekend als u het product bestelt.
U kunt de lege flessen schoon bij ons inleveren. Geef bij het afrekenen aan hoeveel flessen u gaat inleveren. Eventueel verrekenen wij het direct op uw nieuwe bestelling.
  

Bestelling

Wilt u iets bestellen? Lees hieronder onze voorwaarden:
 

– Plaats uw bestelling in verband met de productie graag vóór woensdagmiddag 17.00 uur. 
Bij ons kunt u pinnen en contactloos betalen.

– Bestellingen kunnen op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 16.00 uur afgehaald worden op onze boerderij.

Boeren yoghurt

Onze boeren yoghurt is een heerlijke volle, stevige yoghurt vers van de boerderij. Voor de bereiding wordt de melk gepasteuriseerd. De yoghurt wordt direct na het melken van onze koeien gemaakt.

De yoghurt laten we een broeden zodat het heerlijk tot rust kan komen. Dit geeft de pure smaak aan de yoghurt zoals hij bedoeld is!

Boeren yoghurt aardbei

De boeren yoghurt van aardbei is yoghurt met een vruchtenmengsel van echte stukjes aardbei. De aardbeien geven een heerlijke
zoete smaak in combinatie met de stevige, frisse yoghurt
.

De vruchtenmengsels zijn natuurlijk van smaak en zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Boeren yoghurt met
4-vruchten

De boeren yoghurt met 4-vruchten is yoghurt met een vruchtenmengsel van echte stukjes aardbei, kers, framboos en bosbes. De 4-vruchten geven een heerlijke zoete smaak in combinatie met de stevige, frisse yoghurt .

De vruchtenmengsels zijn natuurlijk van smaak en zonder conserverings-middelen en kleurstoffen.

Volg ons op Facebook